WOW fabrikken

WOWfabrikken er et unikt undervisningsprodukt for ungdomskolen. Ved rett bruk av dataspill kan læringsverdiene stige og proksimalitet med elevenes verden opprettholdes på ny og leken måte.

WOWfabrikken støtter seg til bruk av det beste innen spillteknologi og konsoller. Ved å utnytte dataspill til konsollene PS3, Xbox og Wii kan skolen oppdage ny vitalisering i sin utdanning av dagens elever.

New Media Generation utvikler kontekstuelle rammer for bruk av ny teknologi slik at arbeidsmetodikken blir optimale for lærere, skole og elever. 

Ved å støtte seg til tverrfaglig jobbing, med målrettet fokus, oppnår skolen en strømlinjeformet utnyttelse av timeresurser for både elever og lærere. Dette er en moderne undervisningsfom med gruppearbeid og teamutvikling. 

WOW-faktoren i undervisningen oppnås ved bruk av estetiske virkemidler i opplæringen. WOWfabrikken benytter dette og legger tilrette for en moderne skole med bruk av ungdommens egen teknologi.

I vårt første produkt vil lærere, skole og elever oppleve at norsk-, engelsk og musikkfaget samles i en helhetlig prosess med potensiale for refleksjon, musikkunnskap, presentasjonsteknikk og opptreden.